ken robinson architects ltd

Featured Projects

Contact

Enner Glynn School

Our brief, to take a relatively under utilised space that divided the school into separate areas with it's split level, and add a new classroom as well as providing solar shading to enable the area to be used in the summer

 

The solution, to re form the disparate levels creating an amphitheatre space, twist new the classroom out to create space in its entry to form the stage, and cover the area in roof forms that give maximum protection in the summer, yet allow sun to penetrate in the winter.

 

The result is a space that the school uses for full school assemblies and lunchtimes, that works well acoustically- be it speakers or kapa haka, but also offers a break-out area for the 6 classrooms in this area  to use in class time as a shared space increasing the community feel of the school.

Contractor- Anchor Construction Ltd

Structural Engineer- WR Andrew Ltd